Easy Washer mobiele hogedrukreinigers

Easy Washer mobiele hogedrukreinigers zijn onmisbaar in je dagelijkse leven en prima geschikt voor alle huishoudelijke klussen en in om het huis. Je zult de Easy Washer ook graag meenemen op de boot, op reis met de caravan of camper of tijdens je sportactiviteiten, zoals paardrijden, wielrennen, mountainbiken, motorcross, autosport, zeilen en zo verder. De Easy Washer mobiele reinigers zijn in 2 modellen verkrijgbaar. Onze producten zijn gemakkelijk en snel te bestellen in onze nieuwe webshop !

Easy Washer mobiele hogedrukreiniger EX – 1028

Easy Washer EX 1028

Met de Easy Washer EX-1028 mobiele hogedrukreiniger heb je overal en altijd een hogedrukreiniger bij de hand. Je bent niet afhankelijk van stroom- of watervoorziening. De Easy Washer EX-1028 is namelijk voorzien van een interne accu, die je kunt opladen via 220 volt of via een 12 volt kabel aan de sigarettenaansteker in een auto. De afneembare watertank heeft een capaciteit van maar liefst 17 liter. Met 1 volle watertank kun je ongeveer 12 minuten coinu water spuiten; een opgeladen interne accu geeft voldoende vermogen voor 3 tot 4 volle tanks water. De Easy Washer EX-1028 wordt geleverd met een douchekop en borstel. Deze standaarduitrusting is nog met diverse accessoires en toebehoren aan te vullen, zodat je jouw Easy Washer hogedrukreiniger helemaal naar je eigen situatie en wensen kunt samenstellen. Je kunt de Easy Washer EX-1028 eenvoudig, snel en veilig in de webshop aankopen.

 

Easy Washer mobiele hogedrukreiniger EX – 1030

Easy Washer Mobile

De Easy Washer EX-1030 hogedrukreiniger geeft je optimale mobiliteit. De Easy Washer EX-1030 is aan te sluiten op 12-volt en is voorzien van een watertank, met een volume van 15 liter. Hiermee kun je ongeveer 10 minuten lang continu reinigen. De Easy Washer EX-1030 heeft een 6 meter lange waterslang, waardoor je behoorlijk wat bewegingsvrijheid hebt om schoon te maken, zonder dat je de hogedrukreiniger moet verplaatsen. De Easy Washer mobiele hogedrukreiniger kun je met koud en warm water (tot 45° Celsius) gebruiken. De Easy Washer EX-1030 is standaard uitgerust met een multifunctioneel spuitpistool, waarvan de waterdruk instelbaar is van 3 tot 9 bar, een douchekop en een borstel. Met diverse accessoires en toebehoren kun je de uitrusting nog verder naar wens uitbreiden. Je kunt de Easy Washer EX-1030 eenvoudig, snel en veilig in de webshop aankopen

MENU